Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Corona virus – verhoog je weerstand

Help hoe word ik niet ziek

We kunnen er niet meer om heen, overal horen we het Corona virus. Je hoeft maar te hoesten en de alarmbellen gaan af. Help, hoe wordt ik niet ziek!? Nou geloven wij niet dat je iets kunt doen waardoor je nóóit meer ziek wordt. Maar er zijn zeker dingen waardoor je jouw immuunsysteem sterker kunt maken. Eén van de eerste dingen die wij zelf merkten toen we gezonder gingen leven en meer plantaardig gingen eten was dat we ook minder vaak ziek werden. De hele winter standaard met een pak zakdoekjes op zak lopen en elk jaar wel een aantal dagen op bed liggen vanwege de griep, dat is nu niet meer zo. Onze missie met The Green Happiness is vanaf het begin af aan geweest ons (en jouw) lichaam te helpen zo lang mogelijk gezond te blijven. En dat is het nog steeds!

Wat we nodig hebben is een immuunsysteem die op tijd reageert en sterk genoeg is om een immuunreactie in gang te zetten wanneer pathogenen, bacteriën en virussen ons lichaam binnendringen.

Dit kun je wél doen

Gezond eten is geen wondermiddel, maar het helpt je wél om je immuunsysteem te versterken! En zonder alle bangmakerij, dat is waarover we het waarschijnlijk allemaal eens zijn; dat is nu extra belangrijk. Daarom bij deze onze favoriete manieren om je weerstand te verhogen. Op een effectieve (en tegelijkertijd lekkere) manier.

  • Voldoende rust. Misschien een open deur, maar rust is cruciaal voor je immuunsysteem. Meerdere korte nachten op een rij en je hebt een griep of verkoudheid zo te pakken. Rust nemen kan ook door te mediteren, een wandeling te maken door het bos of naar een (yin)yoga les te gaan ipv nog een intensieve workout.
  • Koud douchen. De ijsbaden waar Wim Hof zo bekend mee is geworden in combinatie met een bepaalde ademhalingstechniek heeft een aangetoond immuunsysteem versterkend effect. Nu hoef je niet zelf elke dag je bad vol te laden met ijsklontjes. Maar een koude douche of je warme douche eindigen met een minuutje koud is wel een effectieve manier!
  • Handen wassen. Na het plassen handen wassen. Dat wat je moeder misschien vroeger tegen je zei, en nu dan echt doen en niet alleen met een beetje water maar ook met zeep. Want via bacteriën op de handen en deurklinken wordt heel wat doorgegeven.
  • Extra vitamines en mineralen. Dé voedingsstoffen voor je cellen om het immuunsysteem te versterken. Extra kiwi’s en sinaasappels inslaan dus. Maar ook vaker groene (blad)groenten in je gerechten verwerken en paddenstoelen. Hoe meer verse onbewerkte ingrediënten kunt toevoegen aan je eetpatroon hoe minder de ongezonde snacks en verzadigde vetten roet in je weerstand kunnen gooien.
  • Gezonde darmflora. Een belangrijk deel van je immuunsysteem komt vanuit je darmen. Door een voedingsbodem aan te leggen voor de goede darmbacteriën (pre-biotica uit o.a. groenten en fruit) kun je je darmgezondheid verbeteren. Slik een goede probiotica om dit extra te ondersteunen.

Meer groenten en fruit eten daar wordt je immuunsysteem blij van

Ik kreeg laatst een artikel doorgestuurd dat over een onderzoek vertelde waaruit bleek dat Nederlanders het minst vaak groente eet bij het ontbijt en de lunch. Beperkt dus tot de avondmaaltijd en zelfs dat in beperkte mate, want de gemiddelde Nederland haalt slechts 131 gram groenten op een dag! Groenten en fruit dat is juíst waar we de waardevolle micronutrienten waaronder vitamines en mineralen in vinden. Dat is waar je immuunsysteem blij van gaat worden. Een kans dus voor een healthy upgrade.

Hoe wordt dat lekker, groenten bij je ontbijt? Vergis je niet een geraspte wortel door je havermout kan deze toen veranderen in een worteltaartje. Rode biet maakt je havermout niet alleen ijzerrijk en prachtige roze, maar ook lekker zoet. En geraspte courgette proef je nauwelijks. Probeer eens dit rode bieten havermoutje of deze havermout met courgette eens.

Een andere favo manier om meer groenten binnen te krijgen gedurende de dag is het maken van groene smoothies! Echte vitaminebommetjes waar je ook gemakkelijk een groen superfood poeder aan kunt toevoegen. Denk aan chlorella, spirulina, moringa, barley grass juice powder of een mix in een Green Juice poeder. Lekkere smoothie recepten kun je hier vinden.

Verhoog je weerstand en verbeter blijvend je gezondheid

Even een keertje extra fruit eten of een groene smoothie drinken dat schiet natuurlijk niet heel veel op. Het meeste profijt ga jij hebben wanneer je blijvend gezonde gewoontes kunt integreren in je leven. Dat dit niet van de ene op de andere dag gaat weten wij ook uit eigen ervaring. Daarom hebben we boeken gemaakt met weekmenu’s en mega veel informatie om jouw bij de hand te nemen. Als wij van middagdutjes moeten doen en altijd zakdoekjes op zak naar energiek en zelden ziek kunnen gaan dan kun jij dat ook!

Heerlijke plantaardige recepten vol met verse onbewerkte ingrediënten vind je terug in onze Your 50 Days of Green Happiness boeken. Met 50 dagmenu’s inclusief boodschappenlijstjes geven we je de tools om stap voor stap je eetpatroon een gezonde upgrade te geven. Start nu en versterk jouw immuunsysteem!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |