Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Cliëntervaring Sophie

Wist je dat je ook bij ons op consult kunt komen? We geven je dan voedingsadvies dat aansluit op jouw huidige leefsituatie, bij eventuele lichamelijke klachten en natuurlijk afgestemd op jouw specifieke doelen.

Die één op één begeleiding van onze voedingsdeskundige Anouk kan net dat extra steuntje in de rug zijn die je nodig hebt zodat het dit keer wél gaat lukken! Sophie kwam bij ons op consult. Hieronder lees je haar ervaring.

Hoe kwam je bij The Green Happiness terecht? 

“Afgelopen jaar was voor mij een heftig en bewogen jaar. Ik heb mijn bachelor afgerond, ben bezig met twee bestuursfuncties, werk als vrijwilliger en heb daarnaast nog veel sociale activiteiten! Dit heeft heel veel met mijn lichaam gedaan. Ik was vroeger eens per jaar ziek. Maar dit jaar heb ik al vier keer een antibioticakuur moeten slikken, ik slik medicijnen voor maagzuur, en heb vaak langer dan een week doodziek in bed gelegen. In mei belandde ik zelfs in het ziekenhuis vanwege oververmoeidheid. Maar toch steeds met die gedachte dat het kwam door ‘dit drukke jaar’.”

Wat wilde je bereiken?

“Ik wilde me ten eerste weer fit voelen zoals de jaren hiervoor, ook wilde ik graag stoppen met alle medicatie die mij werd voorgeschreven, ik wilde de balans terugvinden in mijn eetpatroon zodat ik geen last meer zou hebben van maagzuur en ook het opgeblazen gevoel na mijn maaltijden zag ik graag verdwijnen. Ik had nog nooit een dieet gevolgd, maar ik lette al wel goed op wat ik at en dronk, in de veronderstelling dat ik dit goed deed…”

Wat waren voor jou de beste tips wat betreft The Green Happiness eetwijze?

“Ik kreeg het advies om bepaalde combinaties weg te laten. Ik maakte van mijn salades of crackers voor de lunch altijd een waar feestje met als belangrijkste topping cottage cheese, Parmezaanse kaas of feta. Vaak gooide ik er dan nog wat stukjes zalm of scampi’s doorheen, niet wetende wat dit voor gevolgen heeft in mijn verteringsproces. Anouk heeft mij heel duidelijk en logisch uitgelegd waarom bepaalde combinaties voor een opgeblazen gevoel of een slechtere vertering zorgen. Nu ik mij aan haar tips en recepten houd, voel ik mij zo veel beter!

Eigenlijk voel ik me al sinds ik ben begonnen een stuk beter. De maaltijden en porties komen ongeveer overeen met wat ik eerst at, maar mijn porties zijn altijd kleiner geweest. Tegenwoordig eet ik grotere porties en toch heb ik het gevoel dat ik gewicht verlies in plaats van dat ik aankom!”

Wat is jouw resultaat?

“Vooral bij mijn vriendinnetjes en huisgenoten zie en hoor ik reacties: ‘He Soof, ben je afgevallen?’ vragen ze dan. En dan denk ik zelf voor het eerst sinds jaren: “Yes! Dit is mij toch mooi gelukt zonder dat ik het idee heb dat ik aan het diëten ben!’ Het gaat niet onwijs snel, maar iedere dag voel ik mij weer fitter, strakker in mijn vel en vooral niet meer opgeblazen. Ik ben helemaal happy met mijn platte buik.

Als vriendinnen vragen waarom mijn zelf gemaakte maaltijden en Snapchats er zo goddelijk uit zien, vertel ik meteen dat ik op consult ben geweest bij The Green Happiness en dat ze zeker een keer langs moeten gaan!”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |