Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Cliëntervaring Marlie

Heb je net een extra duwtje in de goede richting nodig om jouw doel te bereiken? Kom dan bij ons op consult! Met een persoonlijk voedingsadvies kunnen wij jou helpen om van specifieke klachten af te komen of persoonlijke doelen te bereiken. Marlie kwam bij ons op consult, hieronder lees je haar verhaal.

“Zo’n 6 jaar geleden kreeg ik plotseling veel last van het eetpatroon dat ik had. Ik werd vaak misselijk en kon steeds minder verdragen. Door de pijn in mijn buik en darmen ging ik steeds minder eten. In een korte tijd viel ik 15 kilo af, waardoor er niks meer van mij over was. Er volgde een opname en allerlei onderzoeken, waar steeds maar niks uit kwam.

Ik moest aankomen en kreeg bijvoeding: ik moest alles weer eten waar ik al die tijd zo’n pijn van kreeg. Ik had ontzettend veel last maar ik zette de knop om en ging door. Door mezelf aan te leren om na elke maaltijd te bewegen ging het iets beter. Steeds sneller kon ik zo weer wat eten, maar op den duur had ik hier geen controle meer over. Ik kreeg dwanggedachten waar ik naar móest luisteren.

Na een jaar ging het redelijk goed, maar ik bleef lasthouden van de pijn. Zelf ben ik gaan testen bij wat voor voedselcombinaties en eetpatroon ik mij goed voelde. Hierdoor ging het al een stuk beter, maar toch bleef ik terugvallen in het patroon van afvallen en weer proberen aan te komen.”

Hoe kwam je bij The Green Happiness terecht?

“Ik volgde The Green Happiness al een tijdje en vond het zo interessant allemaal. Ik zag verhalen voorbij komen van meisjes waarin ik mij herkende en besloot de stoute schoenen aan te trekken en me aan te melden. Het beste besluit ooit!”

Wat was het doel wat je wilde bereiken?

“Mijn eeuwig opgeblazen buik verminderen en mijn spijsvertering verbeteren.”

Hoe gaat The Green Happiness manier van eten je af?

“Super, door het weglaten van vlees en vis voel ik me een zoveel lichter! Mijn buik is me eeuwig dankbaar. Ook het van licht naar zwaar eten is voor mij echt een verademing.”

Zie je resultaat?

“Ik voel het vooral! Na een maaltijd is mijn buik een stuk rustiger en platter. Mijn vertering loopt een stuk soepeler, waardoor ik daar niet meer zo mee bezig hoef te zijn. Ik ben er nog niet maar het gaat al zo veel beter!

Zonder The Green Happiness zat ik nu nog steeds met een slechte spijsvertering en pijnlijke darmen, waardoor ik mij vaak erg slecht voelde. Deze levensstijl past helemaal bij mij en ik zou nooit meer iets anders willen en kunnen!”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |