Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Alternatieve genezing in de vorm van Regenesis, wat is het precies?

Eline was nieuwsgierig en liet zich behandelen bij een Regenesis therapeut. Dit is haar ervaring.

De kracht van oer-energie

Eline van The Green Happiness was altijd al benieuwd naar wat alternatieve geneeswijzen – en dan in het bijzonder Regenesis – eigenlijk doen en wat het kan betekenen. Ze ging langs bij een energetisch therapeut en dit is haar ervaring.

Nieuwe software voor je cellen

Regenesis is een alternatieve geneeswijze, overgewaaid uit de Verenigde Staten waar het al langere tijd populair is. Het wordt exclusief gegeven door twee leraren in Nederland die hiervoor gecertificeerd zijn. Regenesis ligt aan de basis van vele bekende geneeswijzen als Reiki en Quantum Touch. Het werkt net als veel andere alternatieve geneeswijzen doormiddel van energieoverdracht (hierbij via de handen). Door de energie door je lichaam te laten stromen activeer je zogenoemde ‘blauwe energie’. Deze is in kleine stipjes in de celkern opgeslagen en is oer-energie die het zelf-herstellend vermogen van je lichaam triggert. Hierdoor kan deze therapie in principe alle fysieke maar ook emotionele en psychische klachten laten verdwijnen.

Hoe ontstaan die klachten dan in eerste instantie? Nou, deze therapieën gaan er van uit dat alles in de wereld bestaat uit energie. Energieoverdracht zorgt dat de energie door je lichaam gaat stromen. Deze energie heft blokkades op die in je energiebanen zijn vastgelegd door zogenoemde ‘trauma’s’. Dit kan een zware emotionele gebeurtenis zijn, een rotopmerking van een collega of een lichamelijk gebeurtenis, je lichaam ‘registreert’ deze gebeurtenissen in energie en dit zorgt voor die energetische blokkades.

In het begin toch sceptisch over deze ‘zogenaamde’ geneeswijze

Er zijn veel verschillende alternatieve geneeswijzen die je op energetisch niveau verder helpen. Het eerste wat ik wilde weten is: werkt het? En wat doet het precies? En klopt het dat deze therapie mensen helpt met een burn-out, depressie of andere mentaal probleem? En hoe dan? In eerste instantie wist ik niet zeker wat ik er nou van moest denken. Maar ik heb liever geen oordeel over iets voor ik het zelf heb ervaren. En dus ging ik op bezoek bij een Regenesis therapeut voor een behandeling. Binnen een minuut was ik duizelig, had ik het bloedheet en stond ik te huilen. Niet echt leuk. Door de blokkades heen was het idee. Maar dat het wat deed, kon ik niet meer ontkennen.

Wat heeft het voor mij dan gedaan? Ik had over de jaren geaccepteerd dat ik vaak buikpijn had, gestresst was, m’n emoties opkropte en het vooral áltijd koud had. Na een aantal behandelingen waren de meeste dingen opgelost en op het moment dat ik nu last heb van iets, buikpijn heb, me rot voel, m’n hand brand of in m’n vinger snij, kan de therapeut de pijn weer wegnemen. En ik heb ontdekt hoe het voelt om écht helemaal ontspannen te zijn (inmiddels val ik bij elke behandeling meteen in slaap, oeps!). Niet iedereen zal zo direct effect van een behandeling merken, heel belangrijk: ieder mens zit anders in elkaar! Ik ben inmiddels superblij dat ik het werken met energie heb leren kennen.

Waar kun je dit zelf doen?

Benieuwd geworden? Ik laat me behandelen door Emiel Wieselmann. Voor een afspraak met hem of meer informatie over wat dit voor je kan betekenen: www.alternatief-therapeut.nl. Regenesis therapeuten zitten verspreid over heel Nederland. Wil je zelf aan de slag? Kijk dan op: http://www.quantum-academy.net/.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |