Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

“Alleen maar eiwitten en krachttraining? Ik was er klaar mee!”

Deze week het verhaal van Kimberly, een super lieve meid die op eigen houtje probeerde af te vallen, maar een blessure opliep in de sportschool van al het intensieve sporten. De buikpijn en hormonale klachten werden alleen maar erger van het strakke regime wat ze zichzelf voorschreef. Kimberly wilde zich weer fit en gezond voelen, zonder zichzelf op een uitputtend strak dieet te hoeven zetten. En dat lukte!

“Ik ben een obsessie gaan ontwikkelen voor voeding en sporten”

Dit ook niet lang gedaan. Ik ben hier in totaal denk ik 5 kg mee afgevallen. Mooi dacht ik, het begin is er. Alleen was ik nog lang niet waar ik wilde zijn. Besloten om hier toch echt zelf voor de ‘vechten’. Ik begon te letten op mijn voeding, en me er steeds meer in te verdiepen. Ik was in totaal 20 kg afgevallen (inmiddels 26 kg), puur door echt te letten op mijn voeding. Ik besloot me weer in te schrijven voor de sportschool. Ik vond het sporten leuk, mijn voeding was prima (dacht ik). Via de sportschool had ik een personal trainer in de arm genomen, en begon ik aan een ‘sport dieet’, vooral eiwitten dus en groente. Maar geen fruit, brood etc. Juist datgene waar ik zo gek op ben. Dit toch door gezet, met als gevolg dat ik een soort obsessie ben gaan ontwikkelen voor voeding en sporten. Ik moest en zou zeker 5 keer per week te vinden zijn in de sportschool. Dit maakte mij eigenlijk totaal niet happy, terwijl je je zo wel hoort te voelen wanneer je veranderingen ziet aan je lichaam. Mijn doel was perse een strakke buik! Toen mijn contract af liep, heb ik even een time out genomen van de sportschool.

Ik volgde de meiden van The Green Happiness al een hele poos via Instagram en hun pagina van Facebook. Al een hele tijd voelde ik me niet zo goed door dat ik last kreeg van mijn darmen en hormonale klachten. Via de website zag ik je een consult kon boeken, en ik dacht laat ik eens de stoute schoenen aan trekken en begon een mail te schrijven. Ik kreeg al heel snel een mail terug, en we hadden een afspraak staan.

“Stiekem was ik een beetje zenuwachtig, omdat ik ook niet goed wist wat me te wachten stond.”

Ik had mijn eerste consult met Merel en met Floor. Wat een ontzettend lieve meiden!! Ze gaven me de ruimte om mijn verhaal te doen, en ondertussen stelden zij vragen. Zij hebben ook een meting gedaan en ik ben gewogen. De basis voor nu was om mijn darmen weer te laten functioneren en me weer wat fitter ga voelen door middel van de gezonde koolhydraten weer te eten. Na ons gesprek ging ik de deur uit met een heerlijk gevoel.

Ik eet weer heerlijk, voel me fitter en zit beter in mijn vel!

Gisteren terug naar Amsterdam gegaan voor mijn tweede consult. Er zat 4 weken tussen mijn vorige consult in november tot aan mijn tweede consult gisteren. We hebben besproken hoe het gaat, en heb verteld dat ik echt zoveel meer energie heb dan 4 weken geleden. Ook niet geheel onbelangrijk, met mijn darmen gaat het zo ook de goede kant op. Daar ben ik echt heel blij mee, ik voel me een heel stuk beter. Ik eet weer heerlijk, voel me fitter en zit beter in mijn vel! We hebben een nieuwe meting gedaan, waarnaar mijn dag echt niet meer stuk kon!! Wat een resultaten in 4 weken, echt geweldig! Ik kon het bijna niet geloven toen Merel op ging lezen wat ik allemaal kwijt was. En dat terwijl ik nu super lekker en gezond eet. Wat beweging betreft, wandel ik nu per dag een uur stevig door. Nooit gedacht dat ik in zo’n korte tijd zonder krachttraining zo’n vooruitgang zou boeken.

Ik kan het calorieen tellen en het strenge dieet achter me laten. Het gaat er echt om hoe je je van binnen voelt, en die onrust is gelukkig bij mij weg. Ik heb meer rust in mijn hoofd, ook sinds ik volgens de manier eet van The Green Happiness.

Ik ben echt super blij dat ik de stap gezet heb om een consult te boeken via The Green Happiness. Ook erg fijn vind ik dat je altijd kan en mag mailen bij vragen bijvoorbeeld. Dit geeft een goed gevoel. Mijn derde consult staat gepland over 1.5 maand, benieuwd hoe ik me op dat moment voel. Na hun eerste boek, ga ik nu ook beginnen aan het tweede boek ‘Your 50 days of Green Happiness’. Het boek ziet er geweldig mooi uit, met heerlijke gerechten en super goede en fijne tips! Voor wie twijfelt om ook de stoute schoenen aan te trekken, VOORAL DOEN echt waar! In the end we only regret the chances we didn’t take!!!

Liefs, Kimberly

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |