Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Alchemist Garden

Neem na een dagje shoppen eens een bezoekje aan Alchemist Garden. Dit is een raw food & vegan restaurant in West. Raw food klinkt voor de meesten misschien best heftig, maar dat is het zeker niet! Het is een klein zaakje op de overtoom waar een hele relaxte sfeer hangt. De eigenaren zijn heel bewust bezig met natuurlijk eten en drinken en zorgen dat alles veganistisch en biologisch is. Het zijn hele lieve mensen en hebben echt een hart voor de zaak. Geweldig toch als mensen bewust bezig zijn met het leven en met gezondheid van de mens?

Op het menu
Op de menukaart staan lekkere (en vooral verse) sapjes en smoothies. Maar je kan er ook terecht voor een goeie en healthy lunch, ontbijt of diner. Een taartje voor de zoete trek is ook mogelijk, YAY! (wij zijn dol op chocolade taart natuurlijk) En mocht je allergieën hebben, is dat ook geen probleem. Maar echt, hoe fijn is dat wat je proeft puur is in combinatie van verrassende smaken. Dus waarom zou rawfood suf zijn? Absoluut niet!

Adres:
Overtoom 409
Amsterdam

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |