Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

“Al binnen enkele dagen merkte ik verschil”

Van PDS naar platte buik

Al jaren had cliënt S. last van haar darmen. Artsen stuurden haar naar huis met vezelpreparaten, de diagnose PDS (prikkelbare darm syndroom) en het advies dat ze hier maar mee moest ‘leren leven’. Gelukkig legde ze zich daar niet bij neer en zo kwam ze bij ons terecht. Binnen enkele dagen merkte ze al verschil! Super fijn dat we haar zo hebben kunnen helpen. Elke dag buikpijn hebben is echt niet normaal en daar hoef je absoluut niet mee te leren leven. Soms zijn al een paar kleine aanpassingen voldoende!

Mijn stoelgang bleef soms weken weg

Ik heb contact opgenomen met de meiden van The Green Happiness omdat ik al sinds mijn zestiende ontzettend veel last heb van darmklachten. Mijn klachten bestonden uit een enorm opgeblazen buik, veel pijn, verminderde eetlust en een hele onregelmatige stoelgang. Mijn stoelgang was zo onregelmatig dat die soms weken wegbleef. Niet fijn! Verschillende artsen zijn in de loop van de jaren tot conclusie gekomen dat ik luie of prikkelbare darmen had. Met die diagnose kan je helaas zo weinig en de klachten werden niet minder. Ik volgde de meiden van The Green Happiness al een tijdje op Facebook en ik kon me goed vinden in hun standpunten over gezond eten. In juli heb ik contact opgenomen met The Green Happiness om te kijken wat ze voor mij konden betekenen.

Al binnen enkele dagen merkte ik verschil

In totaal heb ik drie consults gehad met Tessa van The Green Happiness. Tijdens het eerste consult hebben we uitgebreid gesproken over mijn darmklachten, voedingspatroon en levensstijl. Tessa vertelde mij meteen dat ik al vrij goed bezig was met gezond eten, maar dat mijn darmen van sommige voedselcombinaties niet helemaal gelukkig werden. Zo kon ik tijdens de wekelijkse vrijdag lunch het broodje kip met avocado beter vervangen met een broodje hummus met gegrilde groenten. Ik kreeg concrete adviezen waar ik meteen vol enthousiasme mee aan de slag ben gegaan. Ik merkte het verschil al binnen enkele dagen. Mijn stoelgang werd een stuk regelmatiger, mijn buik was niet meer opgeblazen en de pijn was een stuk minder. Ik was tijdens de eerste twee weken wel onverwachts afgevallen. Dit heb ik tijdens het tweede consult met Tessa besproken en ze gaf me goede tips om ervoor te zorgen dat ik gedurende een drukke werkdag toch genoeg zou eten. De tussendoortjes op de website zijn echte aanraders!

The Green Happiness

Inmiddels ben ik twee maanden verder en ontzettend blij dat ik contact heb opgenomen met de meiden van The Green Happiness! Tessa heeft mij enorm geholpen door mij te voorzien van adviezen die ik de rest van mijn leven kan toepassen. Ik kan alles nog steeds alles eten – waaronder vlees, vis en zuivel maar dan in een iets andere volgorde. Dit ga ik ook zeker blijven doen. Mijn darmen zijn nu een stuk rustiger en mijn opgeblazen buik is zo goed als weg. De meiden van The Green Happiness zijn professioneel, vakkundig en geven advies aan de hand van jouw persoonlijke situatie. Bedankt meiden!

Ook aan de slag met de richtlijnen die S. gekregen heeft? In de Your 50 Days of Green Happiness begeleiden we je 50 dagen lang met dagmenu’s, voedingsadviezen en informatie.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |