Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

6 Beautytips met kokosolie

Kokosolie: niet alleen ideaal voor allerlei keuken-experimenten, ook goed voor je beautyroutine!

Je komt het regelmatig in onze zoete recepten tegen, maar wat kan je eigenlijk nog meer met het goedje? Nou heel veel! Het staat bij ons namelijk ook in het badkamerkastje en niet alleen in ons keukenkastje. Nieuwsgierig geworden? We zetten 6 van de vele beauty-tips met kokosolie voor je op een rij!

  • SCRUB // Meng 3 el kokosolie met 6 el zeezout (of 6 el suiker uit een verdwaald pak). Roer het door elkaar totdat een gladde pasta ontstaat en druppel er wat etherische olie op voor een fijne geur.
  • SOEPELERE NAGELRIEMEN // Wrijf een beetje olie op je nagelriemen en masseer het in.
  • AFTERSUN // Je kunt het als pure vorm op de huid smeren als aftersun, maar ook zelf een mengsel maken met onder andere aloë vera en lavendel. Bij beiden heeft de kokosolie vooral een voedende functie en blijft de huid soepel en is deze daardoor minder pijnlijk.
  • KOORTSLIP PREVENTIE // Kokosolie heeft een anti-bacteriële werking, waardoor het ook bij een koortslip van pas kan komen. Dep een beetje kokosolie op de plek waar de koortslip is ontstaan. Zo voorkom je dat de huid daar droog wordt en gaat scheuren. Het zorgt voor een minder pijnlijk proces en de huid heelt veel sneller!
  • HAARMASKER // Door kokosolie in de punten van je haar te smeren, goed in te laten trekken en met lauwwarm water uit te spoelen, voed je de haarpunten.
  • MAKE-UP REMOVER // Wrijf met een vochtig watje over de olie en gebruik het om oogmake-up weg te halen. Niet alleen is je gezicht binnen een handomdraai schoon, het helpt ook de vochtbalans in je huid te verbeteren waardoor je minder wallen, donkere kringen en/of rimpels krijgt. Win-win!

Waar gebruik jij kokosolie voor?

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |