Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

5 tips om een zo mooi mogelijk leven te leiden volgens Zelfliefde-deskundige Desirée Botterman

LIVE YOUR LIFE YOUR SOUL INTENDED TO DO

Leven vanuit Zelfliefde is voor Desiree de basis van een Happy leven. ‘Daarvoor is het belangrijk dat je verbinding gaat maken met wie jij in wezen bent:
onbevangen, speels, vol vertrouwen en de magie van het leven ervarend. Om hier naar terug te keren is het noodzakelijk dat je inzicht krijgt hoe overtuigingen zijn ontstaan, welke ervaringen daar aan ten grondslag liggen. Bij jezelf naar binnen gaan en voelen wat jouw verlangens en behoeften zijn, helen van oude pijnen, zodat je weer vol vertrouwen jouw eigen levenspad kunt volgen.’

‘In de liefdevolle begeleiding die ik geef aan jou op weg naar Zelfliefde, maak ik gebruik van mijn eigen ervaringen op weg naar bewustzijn, de inzichten die ik kreeg tijdens een Bijna Dood Ervaring toen ik 14 jaar was en de dingen die ik leer over het leven tijdens Ayahuasca ceremonies. Dit naast de kennis die ik opdeed tijdens de opleidingen voor Kinder-en Jeugdtherapeut, Innerchild werk, Familie-opstellingen en Systemisch werken en Liefdevol Communiceren.’

We vroegen Desiree naar haar vijf regels voor een zo mooi mogelijk leven.

1. Wees trouw aan jezelf.

Je hoeft alleen maar verantwoording aan jezelf af te leggen. Dat vraagt van jou om in verbinding te blijven met jouw hartsverlangen en je eigen kracht te voelen. Jouw innerlijke stem te volgen die weet welk pad jij wilt lopen in dit leven. Jij bent de enige die dit weet. Al zul je mensen tegenkomen die denken beter te weten wat goed voor jou is, of ga je je aanpassen aan hen omdat je dat zo gewend bent. Let it go!

Zie de ander als een spiegel voor jou, zij spreken misschien hun angst uit en daarin word je geraakt omdat jij die ook voelt of zij durven hun verlangen niet te volgen en dan denk jij dat je dit ook niet mag doen. Maar weet dat het jouw geboorterecht is om dat te doen waar jouw hart blij van wordt.
Maak contact met jouw verlangens en behoeften en ga deze zelf vervullen. Dan word je niet meer teleurgesteld omdat je iets verwachtte van de ander en voel je ook geen druk om het anders te doen omdat de ander dat van jou verwacht. Dat geeft jou enorme vrijheid!

2. Erken je schaduwkanten.

Als je verbinding maakt met jouw innerlijke wereld, zul je ook delen in jezelf tegenkomen die je misschien minder leuk vindt. Erken dit, voel compassie voor jezelf en weet dat je in een bepaalde situatie gehandeld hebt omdat je toen dacht dat dat het beste was. Of omdat je je in een hoek geduwd voelde. Laat de liefde naar jezelf stromen. En geef erkenning aan dit deel in jou. Als je het wegduwt of niet naar wilt kijken, laat je jezelf in de steek. Maak juist verbinding met de jongere jij en omarm het kind in jou die dit heeft meegemaakt. Laat de liefde naar jezelf stromen.

3. Ga voorbij je angsten.

Volg de roep van je hart en durf van de gebaande paden te gaan. Ook als je nog niet weet waar je uit zult komen. Ga als het onbevangen speelse kind op pad, net zoals je dat vroeger deed, toen je nog vertrouwde en de magie van het leven kon ervaren.

Laat je partner los, omdat je voelt dat jullie elkaar belemmeren om te groeien, laat je werk los omdat je er ziek van wordt en voel ook de onveiligheid die dit met zich meebrengt. Geef toe aan jezelf dat je bang bent, omdat je nu weet wat je hebt en nog niet weet wat je krijgt.

Maar luister ook naar de stem in jou die groter is dan jouw ego, de stem van jouw ziel die vertrouwt en weet dat het leven jou altijd opvangt. Misschien niet altijd op de manier die jij voor ogen hebt, maar wel op de manier om jou te laten groeien.

4. Denk in mogelijkheden

En droom je mooiste leven. Wees je ervan bewust dat je zelf jouw wereld creëert.

Ga ervan uit dat alles mogelijk is. Het universum heeft namelijk meer mogelijkheden dan die jij kent. Het zijn vaak de gedachten die jou belemmeren. Gedachten die je zelf bent gaan geloven door ervaringen die je opdeed in je jongere jaren of overtuigingen die je van huis uit mee kreeg.
“Als je voor een dubbeltje geboren bent, word je nooit een kwartje” is er bijvoorbeeld zo één.

In deze energie zijn je ouders misschien opgevoed. Maar maak verbinding met jouw innerlijk vuur en voel dat je groots mag dromen, jouw licht mag laten stralen. En vooral dat je fouten mag maken. Er zijn altijd gedachten of mensen in je omgeving die er voor kunnen zorgen dat je het niet gaat doen. Dat stopt jouw levensstroom. Wees je daarvan bewust. Jij hebt de regie over jouw eigen leven. Jij staat aan het stuur. Doe daarom in ieder geval elke dag één ding waar jij blij van wordt. Waar jouw onbevangen, speelse kind blij van wordt; en dat kan van alles zijn- heerlijk wat drinken op een terrasje in de zon, tot dansend door de kamer op jouw favoriete muziek met een borstel in je hand als microfoon en keihard meeblèren met jouw favoriete nummer. Voel de vreugde, de zin om te leven in jezelf en wakker deze stroom aan. Maak het groter totdat je het in al je vezels gaat voelen. Als jij op jouw pad zit, ontvouwen de oplossingen zich vanzelf aan jou, omdat het universum jou ondersteunt als jij vanuit hart en ziel leeft.

5. Doe de Ho’oponopono

Op het moment dat je een oordeel over jezelf voelt of denkt of de ander veroordeelt, doe dan de Ho’oponopono. Houd zonder oordeel van jezelf en de ander. We zijn universeel met elkaar verbonden en je kunt er elk moment voor kiezen om jouw licht en warmte te laten schijnen op jezelf en de ander. Ho’oponopono kan jou hierbij ondersteunen. Dit is een Hawaaïns vergevingsritueel waarbij je vier zinnen uitspreekt. De volgorde is niet eens zo belangrijk, het gaat om de woorden en de intentie die je het universum inbrengt.


Ho’oponono.

I love you
I’m sorry
Please forgive me
Thank you

Alles is energie. En door deze woorden met liefde voor jezelf en de ander uit te spreken, zuiver je de energie van de veroordelende gedachten of woorden die je hiervoor nog had. Voel maar eens wat het met je doet in je lichaam. En probeer het uit in je eigen leven.

Ik gebruik het ook als ik dingen op straat zie gebeuren tussen andere mensen of als iemand boos en scheldend reageert in het verkeer. Dan spreek ik voor mijzelf een Ho’oponopono uit. Even de lucht klaren. Het is eenvoudig en effectief. Je kunt je voorstellen hoe we de energie met elkaar veranderen op het moment dat je dit elke keer uitspreekt.

En wees dankbaar! Sluit elke dag af met drie dingen waar je dankbaar voor bent in jouw leven. Wees blij met al het goede en tevreden met wat je wel hebt. Dankbaarheid geeft een gelukzalig gevoel.

Meer over Desiree? Check www.happy2dee.nl.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |