Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

5 regels voor een zo mooi mogelijk leven volgens actrice Joy Thielemans

Belgische actrice Joy Thielemans is voornamelijk bekend van de Belgische televisieserie Thuis. Inmiddels woont ze tijdelijk in Amsterdam en is ze bezig met spannende dingen waarover je binnenkort ongetwijfeld meer hoort. Met ons deelt ze haar vijf (oké, zes) tips voor een zo mooi mogelijk leven

1. Trek je niets aan van dingen die niet binnen je controle liggen.

Deze zin heeft de laatste twee jaar mijn leven veranderd. Hoe hard je ook je best doet, je hebt geen invloed op dingen die je niet onder controle hebt. Al ga je erg je best doen om de mening van iemand over jou te veranderen: je hebt die persoon zijn gedachten niet onder controle. Al ga je erg stressen omdat je in de file staat: dat ligt buiten jou controle. Je kan er echt niets aan doen. Al ga je heel pissed zijn op het weer omdat je nu niet kan lopen: dude, je bent God niet. En vanaf het moment dat je dat kan, besef je eens te meer hoe mooi alles wel niet is.

2. Je ‘niet oké’ voelen, is heel oké: je hebt die balans nodig.

Natuurlijk is het dat, al moet je dat wel leren. Laat je lichaam je vertellen hoe je je voelt. Luister. Check een paar keer per dag (met je ogen toe) hoe je je voelt. En zijn het gedachten, die je afleiden? Of is het een emotie? Sta stil bij hoe je je voelt en leef heel bewust. Voel je je niet ok? Dat mag. Kruip in bad, ga fietsen of kijk een heel weekend Netflix. Af en toe stilstaan bij ‘je niet oké’ voelen, doet je bewuster ervaren hoe het is als je je ‘wel ok’ voelt.

3. Geef jezelf tijd, je hebt een heel leven.

Vorig jaar kocht ik een appartement en ik wilde meteen alles klaar hebben toen ik er in ging wonen. Ik had zoveel stress, want het was nog niet perfect. Tot een vriend van me zei: hey, je hebt een heel leven om het af te maken. Ik moest er om lachen, want ik vond het grappig dat ik dat niet besefte. En nu ben ik er gelukkiger dan ooit en het is zelfs nog niet helemaal klaar. Maar wel bijna ;). Maar ook tijd: om op te staan ’s ochtends, om je ‘niet oké’ te voelen, om te slapen, om heel hard te werken tot je er bij neervalt en dan een paar dagen tijd te nemen om te helen.

4. Elk lichaam is anders, dus ook de manier waarop je lichaam reageert op voeding.

Niemand kan je vertellen wat qua eten (of sport) best is voor je. Alleen jij kan dat aanvoelen. Zelf weet ik dat ik me energieker, beter en gelukkiger voel als ik tarwe, aardappel, melkproducten en vlees laat. Dus, eet ik die producten zo min mogelijk. Het is niet omdat iemand glutenvrij eet, dat voor jou ook goed is. Misschien het tegenovergestelde zelfs. Ik heb zelf tientallen kookboeken, die ik constant combineer: het gerecht van de ene, de saus van het andere en het dessert van nog een andere. Het leven zit ‘m in balans. Ook wanneer het over eten gaat.

5. leer ‘neen’ te zeggen.

Op afspraken met vriendinnen als je te moe bent, op ‘dingen doen voor anderen’ als je dat eigenlijk niet wil, op uitstapjes waar je eigenlijk geen zin in hebt. Op eten of drinken dat je wordt aangeboden maar je eigenlijk geen zin in hebt. Op een tweede date (die niet leuk was, anders zeg je waarschijnlijk ja). Luister naar jezelf: wat wil je echt? Wat zegt je hart? Of je lichaam. Je moet helemaal niks. Behalve proberen het leven zo leuk mogelijk te maken.

6. sorry, een zesde: maak beslissingen vanuit je hart. Daar kan je nooit spijt van hebben.

Ik kan het echt niet laten: heb nooit spijt als je iets ‘ongezond’ of ‘slechts’ hebt gegeten: ik geloof heel hard dat je lichaam voeding slechter afbreekt als je mind niet genoten heeft van het eten. Geniet van alles wat je eet, we zijn zo blessed dat er zoveel keuze is!

Ohja, en lees het boek: the life changing magic of not giving a fuck.

Benieuwd naar het nieuwe project van Joy? Houd haar Instagram in de gaten!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |