Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

11x Beautyfoods

Sterke nagels en glanzend haar

Vergeet de dure cremes en shampoo’s. Dit zijn de beste dingen om je boodschappenmandje mee te vullen voor een stralende huid en glanzend, dik en sterk haar. Echte schoonheid komt van binnenuit!


Aloë vera

Aloë vera wordt gezien als hét plantje van de verjonging. Het is vooral bekend voor het snelle ontstekingsremmende en verkoelende effect bij ontstekingen en verbranding. Groei een plantje op je vensterbank en gebruik de gel door je smoothies, als gezichtsmaskertje of smeer op de huid bij verbranding.


Bessen

Rijk aan antioxidanten die vechten tegen vrije radical en zo veroudering tegen gaan. Maak eens de Healthy Berry crumble als ontbijt.


Citroen

Rijk aan vitamine C en een geweldige schoonmaker voor je lichaam. Het ondersteunt de lever in het ontgiften. Drink vooral in de ochtend een groot glas (lauw)warm water met het sap van 1/2 – 1 citroen voor een dagelijkse detox boost. Drink wel uit een (metalen) rietje om je glazuur te sparen! Of gebruik een druppel essentiële olie.


Gember en kurkuma

Beiden hebben sterke ontstekingsremmende effecten, werken als antioxidant, vechten tegen vrije radicalen en werken antibacterieel. Ze staan bekend om hun bloedzuiverende werking wat essentieel is voor een zuivere huid. Gember helpt bij de spijsvertering. Drink vaker een kopje gemberthee en gebruik kurkuma door warme curry’s of een Golden Milk.


Kiemen

Kiemen zijn één van de beste superfoods die wij kennen. Ze zitten vol enzymen die niet alleen helpen bij de vertering, maar een essentiële rol spelen in nagenoeg álle lichaamsprocessen. Strooi wat kiemen over je salade, op je boterham of over je kom soep. Koop een zakje met zaadjes bij de bio winkel en voor een paar euro heb je maanden lang verse kiemen op tafel.


Komkommer, bleekselderij en radijsjes

Komkommers en bleekselderij zijn geweldig voor het schoonmaken van ons lichaam. Het helpt bij het afvoeren van overtollig vocht. Radijsjes zijn één van de meest verjongende voedingsmiddelen voor ons lichaam. Ze zijn rijk aan zwavel, silicum en vitamine C. Deze spelen allemaal een belangrijke rol in de vorming van nieuw bindweefsel en werken samen aan een stralende huid!


Rucola en andere groene bladgroenten

Groene bladgroenten hebben een hele ontzurende werking op het lichaam. Ze zitten vol mineralen en vitamine A. De mineralen die zo hard nodig zijn voor glanzende haren, sterke nagels en een stralende huid! Rucola in het bijzonder is rijk aan zwafel en vitamine A. De perfecte combinatie om de huid te beschermen tegen de zon.

Drink regelmatig een groene smoothie en ongemerkt profiteer je elke dag van deze beautyfoods!


Zoete aardappels en andere koolhydraatbronnen

Gezonde koolhydraatbronnen als (zoete) aardappels, boekweit, quinoa en rijst zitten vol B vitamines. Die zijn niet alleen essentieel voor de omzetting van energie, maar ook voor het creëren van een sterke glanzende lange bos haren. Onze haren begonnen pas echt meer volume te krijgen toen we koolhydraten weer terug stopten in ons dieet. Healthy carbs krijg je bijvoorbeeld binnen via deze Kapsalon 2.0!


Hennep- en chiazaadjes

Een van de weinige voedingsmiddelen die alle negen essentiële aminozuren bevatten en ook nog eens hoog zitten in mineralen en omega 3- en omega 6-vetzuren. Stooi wat hennepzaadjes over een salade of door een smoothie. Van chiazaadjes kun je perfect puddinkjes maken en wist je dat je een ei in baksels kunt vervangen door 1 eetlepel chiazaadjes op te lossen in 3 eetlepels water?


Kokosolie

Kokosolie is onder andere rijk aan antioxidanten, helpt de bloedsuikerspiegel in balans te houden, speelt een rol bij de werking van de schildklier en bij het herstel van de huid. Het is de beste olie om mee te bakken doordat het een verzadigd vetzuur is. Deze blijft stabiel als het wordt verhit. Kokosolie is ook perfect te gebruiken op de huid, bijvoorbeeld als bodylotion of als massageolie.


Avocado

Avocado bevat heel veel voedingsstoffen die gunstig zijn voor het lichaam, maar vooral gunstig voor de huid! Zo zit er onder andere beta-caroteen in, luteïne, selenium, foliumzuur en zink. Niet alleen lekker om te eten, maar ook perfect om te gebruiken als gezicht- of haarmaskertje.

Meer beauty tips, recepten en informatie vind je in het Your 50 Days of Green Happiness zomerboek.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |